Biz Kimiz

Web sitemizin adresi: https://www.bezdunyasi.com
GİZLİLİK BİLDİRGESİ
Gizlilik Kuralları & Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

Değerli Müşterilerimiz;

Gizlilik Kurallarımız, Kullanım Şartları ve Kişisel Verilerinizin İşlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve Kisisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki haklarınız hususunda sizleri bilgilendirmek isteriz.

Kişisel verilerinizin MEL AMBALAJ VE MEDİKAL GIDA İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (“Bez Dünyası” veya “biz”) tarafından toplanması, saklanması veya kişisel verilerinizin herhangi bir şekilde işlenmesinde aşağıdaki esaslar uygulanır.

Hakkınızdaki hangi kişisel verileri hangi şekilde topluyoruz?

Bez Dünyası’na Doğrudan Sizin Tarafınızdan İletilen Kişisel Veriler:

– İsminiz ve Soyisminiz, TC Kimlik No’nuz, adresiniz, e-posta adresiniz ve doğum tarihiniz gibi kişisel bilgiler;

– Web Sitesi kullanım ve alışveriş geçmişiniz;

– Ödeme bilgileriniz;

– İletişim tercihleriniz.

Üçüncü Kişilerden Sizinle İlgili Olarak Toplanan Kişisel Veriler:

Topladığımız kişisel verilerin bir kısmını yasal düzenlemelere uygun olarak ve izninizi alarak düzenlediğimiz kampanyalar çerçevesinde iş ortaklarımıza aktarabilir, bunlardan kişisel verilerinizi toplayabiliriz.

Bu kişisel veriler size ürün ve ödeme seçenekleri sunmak ve işlemlerinizi gerçekleştirmek amacıyla kullanılabilir.

Size Ait Verileri Kullanma Amacımız:

Kişisel verileriniz özellikle şu amaçlarla kullanılmaktadır:

– Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği kapsamında akdedilen sözleşmelerin koşulları, güncellemeler ile ilgili sizinle iletişime geçmek, gerekli bilgilendirmeleri yapabilmek,

– Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği kapsamında akdedilen sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülükleri yerine getirmek,

– Müşterilerimizin alışveriş deneyimleri göz önünde bulundurularak ilgilenebilecekleri ürünlere ilişkin yönlendirmelerde bulunmak ve kampanyalara ilişkin bilgi verebilmek,

– Müşteri memnuniyetini artırmak, web sitesnden alışveriş yapan müşterilerimizi tanıyabilmek ve müşteri çevresi analizinde kullanabilmek, çeşitli pazarlama ve reklam faaliyetlerinde kullanabilmek.

– Hizmetlerimizle ilgili müşterilerimizi bilgilendirebilmek, şikayet ve önerilerini değerlendirebilmek.

– Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek.

Kişisel Verilerinizi Kimlerle ve Hangi Şekilde Paylaşıyoruz?

Kişisel verilerinizi, internet sitesi kullanımınızı, tercihlerinizi ve ilgi alanlarını analiz etmek gibi araştırma ve istatistiksel amaçlar için kullanılabilir.

Kanun gereği, bildirim veya açık rıza gerekmeksizin, suç ve dolandırıcılığı önlemek ve Bez Dünyası’nın mevzuata uyumluluğunu denetlemek ve/veya sağlamak veya haklarını elde etmek amacıyla kişisel verilerinizi kullanabiliriz.

Aşağıdaki durumlardan birinin varlığı halinde kişisel verileriniz açıklanabilir:

– Mevzuat gereği;

– Çalışanlarımızın, kamunun veya Bez Dünyası’nın güvenliğini sağlamak amacıyla;

– Adli kovuşturma, mahkeme ilamı veya bir yasal süreci yerine getirmek amacıyla veya

Bununla birlikte, doğrudan pazarlama mesajları almaktan vazgeçmediğiniz sürece, kişisel verilerinizi, pazar araştırması ve pazarlama kampanyaları konusunda bizlere yardımcı olan üçüncü kişilerle paylaşabiliriz.

Ticari Elektronik İletiler

Kabul etmiş olmanız halinde size doğrudan pazarlama yöntemleriyle (ör. telefon, e-posta, sms, sosyal medya, ) Bez Dünyası’nın ürün ve kampanyaları için güncellemeler ve teklifler sunabiliriz.

Bu şekilde ürün ve hizmetlerimizi belirlemek, isteklerinize uygun hale getirmek ve bir araya toplamak; fiyatları belirlemek ve ilginizi çekebilecek indirimler sunmamıza yardımcı olmak amacıyla tarafımıza verilmiş olan diğer kişisel verilerinizi kullanabiliriz.

E-posta, mesaj ya da diğer doğrudan pazarlama faaliyetleri kapsamında tarafınızla iletişime geçildiğinde size daima “ayrılma” seçeneği sunulur.

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz Df Tasarım tarafından veya talebiniz üzerine silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

Üçüncü Taraf Çerezlerinin Reklam ve Yeniden Hedeflemede Kullanımı

Websitemizi ziyaret ettiğinizde sizi hatırlayarak çevrimiçi deneyiminizi geliştirmek amacıyla “Çerezler” ve web işaretleri (beacon) gibi benzer teknolojiler vasıtasıyla kişisel verileriniz işlenmektedir.

Oturum kimliği çerezi, tarayıcınızı kapattığınızda sona erer. Kalıcı çerez ise sabit diskinizde uzun bir süre kalır. İnternet tarayıcınızın “yardım” dosyasında verilen talimatları izleyerek veya “www.allaboutcookies.org” veya “www.youronlinechoices.eu” adresini ziyaret ederek kalıcı çerezleri kaldırabilir ve hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz. Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini, mobil uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz fakat web sitesinin, mobil uygulamanın tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir.

Web sitesinin ( www.bezdunyasi.com ) kullanıldığı hallerde üyelerin şirketimizin offline mağazalarında ve içinde yer aldıkları siteleri ziyaretlerine ve buralardan alışverişlerine dair her türlü kişisel bilgiler de (konum verileri, incelenen ürünler ve alışveriş konusu ürün-tutar bilgileri dahil) cihazlarında ilgili fonksiyonlar açık ise bluetooth ve kablosuz ağ bağlantılarından uygun teknik yöntemler ile alınabilir, belirtilen çerçevede anılan şirketler ve kuruluşlarca yurt içinde ve/veya dışında işlenebilir, aktarılabilir. Veri işlenmesi sonucu elde edilen sonuçlar sadece Bez Dünyasi bağlı marka ( Mel Ambalaj ) fiziki ve online mağazalarındaki müşteri deneyimini iyileştirmek, tanıtım önerilerde bulunmak, kişiye özel kampanya ve ürün önerilerinin iletişiminde kullanılır.

Üyelerin belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya taraflarına yapılan iletişimler, bilgilendirmeler, tanıtım ve reklamlar neticesi bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce yapılacak tüketici sözleşmesine tabidir. Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır. Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır.

Websitemizde Google Analytics kullanılmaktadır. Google Analytics ilgi alanınıza yönelik reklamlar vermek için kullanılmaktadır.

Bu verilerin toplanması dolayısıyla, başka web sitelerini ziyaretiniz sırasında (web sitemizi kullanırken toplanan veriler değerlendirilerek) potansiyel olarak ilgilenebileceğiniz ürünlere ilişkin reklamlar gösterilir. Bu Google arama sonuçlarında çıkan reklamlar alanlarında olabileceği gibi diğer bir web-sitesinde de olabilir. Örneğin bizim websitemizde bir ürünün alımına ilişin işlemleri tamamlamadıysanız farklı web-sitelerinde bu ürüne veya bize ilişkin reklamlar görebilirsiniz.

Google’ın bu konuya ilişkin gizlilik politikasına bu adresten ulaşabilirsiniz: https://www.google.com/intl/tr/policies/technologies/ads/ .

Ayrıca https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=tr adresinden bu seçeneği nasıl tercih dışı bırakabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bizlerden e-posta yoluyla doğrudan pazarlama mesajı almayı tercih ettiyseniz doğrudan pazarlama materyallerine ilişkin kullanımınızı ve ilgi düzeyinizi belirlemek üzere piksel etiketleri veya linkler gibi teknolojiler de kullanabiliriz.

Websitemizi ziyaret ettiğinizde, bilgisayarınızın IP adresini otomatik olarak kaydetmekteyiz.

Kişisel Verilerinizin Korunması

Yukarıda belirtilen hususlar, kanunlar, yaptırımlar, gizlilik politikamız ve sorumluluklarımız çerçevesinde verileriniz sizin onayınız olmadan üçüncü kişilere aktarılmamaktadır.  Bununla beraber yasal yükümlülüklerimizin gerektirdiği şekliyle ve yasaların sınırladığı şekilde mahkemeler ve diğer kamu kurumları ile verileriniz paylaşılmaktadır.

Kişisel verileriniz
MEL AMBALAJ VE MEDİKAL GIDA İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.  tarafından web sitesi ( www.bezdunyasi.com ) genel onay ve kabul gören Secret Security Label (SSL) kullanarak alınmakta ve izninize istinaden yine aynı güvenli ortam üzerinden paylaşılmaktadır. İzninize istinaden üçüncü kişilere veri aktarımı sözkonusu olduğu durumlarda her türlü hukuki tedbir alınmaktadır. Kişisel verileri alan üçüncü kişilerin veri koruma politikalarından ve üçüncü kişinin sorumluluğunda meydana gelen ihlallerden
MEL AMBALAJ VE MEDİKAL GIDA İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. sorumlu değildir.

Bilgilerinize Erişme, Değiştirme ve İmha Talepleri

Hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bu nedenle kişisel verilerinizde bir değişiklik meydana geldiğinde lütfen bize bildiriniz. Profilinizdeki verileri web sitesinde yer alan “Hesabım” bölümünden değiştirebilirsiniz.

Bununla beraber 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca kendinizle ilgili;

– Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebilir,

– Topladığımız bilgilere ilişkin ayrıntıları talep edebilir,

– Bu bilgilerin ne amaçla toplandığını ve ne şekilde kullanıldığını, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenebilir veya

– Eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini, güncellenmesini isteyebilir

– Bilgilerin işlenmesini gerektiren sebepler ortadan kalktıysa aktarım yapılan üçüncü kişilere yapılacak bildirimleri de kapsayacak şekilde silinmesini isteyebilir

– Otomatik analiz aleyhinize bir sonuç doğuruyorsa, itiraz edebilirsiniz

– Kanuna aykırı olarak işleme halinde zarara uğramanız söz konusu olursa zararın giderilmesini talep edebilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçin

Gizlilik Politikası veya diğer veri koruma uygulamalarımıza ilişkin herhangi bir soru veya endişenizin bulunması halinde veya bir erişim talebinizin bulunması halinde, başvuru formunu kullanarak bize aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz:

E-posta: info@melambalaj.com                          
İletişim Adresi: 1775 Sk. No:203-A Nergis Karşıyaka
Telefon: 902323694500
Mersis No:0614051898000013
Please insert here your content about privacy. If you have activated Social Media modules, please provide a notice about third-party access to data.